✓ Medlem af Dansk Byggeri

✓ Høj kvalitet

✓ Grundig rådgivning​

​Telefon: 60 70 95 90

​​Mail: thomas@louwbyg.dk

Nyt tag og tagrenovering i omegnen af Kokkedal, Helsingør og Lyngby.

Overvejer du et nyt tag? Eller måske om du renovere det gamle? Hos Louw Byg kan vi hjælpe dig med begge dele og rådgive om, hvad der bedst kan svare sig. Uanset om taget er utæt, nedslidt, fyldt med lappeløsninger, eller om du drømmer om et nyt tag af arkitektoniske årsager, så gælder det om at komme i gang med planlægningen i god tid. Her kan vi naturligvis hjælpe med inspiration og flere års erfaringer med mange forskellige løsninger rundt omkring i Nordsjælland.

Du kan få et nyt tag på flere måder

Det er som regel en vigtig beslutning, om man vil udskifte sit tag og få et nyt tag - og næppe en man kommer til at træffe mere end én gang. Nogle vil naturligvis helst have et helt nyt tag. Vi oplever også tit, at det er selve tagbelægningen, som er nedslidt og trænger til at blive skiftet ud. Hvis din tagkonstruktion er tilstrækkelig, og hældningen er optimal, vil det mest oplagte være, at du bevarer begge dele, som de er, og vi derfor kun skal skifte lægterne ud.

Uanset om du vælger en belægning, som ligner den tidligere, eller en ny type, skal du have gennemgået din tagkonstruktionen grundigt og eventuelt repareret den. Hvis dit tag har ligget i mange år, kan der være opstået skader på træværket nedenunder. Her vil vi anbefale, at du ved samme lejlighed supplerer eller udskifter tagisoleringen.​

​Hvis du overvejer nyt tag, så spørg os til råds

Vi kan hjælpe dig hele vejen, og naturligvis svare på alle de spørgsmål, du har om mulighederne for et nyt tag. Uanset om det skal være et helt nyt tag eller en tagrenovering.

Vi bor i Kokkedal og kører i det meste af Nordsjælland, så vi kigger gerne forbi til en uforpligtende samtale om et nyt tag,. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 60 70 95 90 for en uforpligtende samtale eller sende os en mail på thomas@louwbyg.dk.

Kontakt os i dag​

Kontakt os i dag og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08:00 - 16:00​

​08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 14:00​

10:00 - 14:00​

Louw Byg

Brødregårdsvej 8

​2980 Kokkedal


​​Telefon: 60 70 95 90

​Mail: thomas@louwbyg.dk

​CVR: 32029523

Louw Byg
Brødregårdsvej 8
2980 Kokkedal