✓ Medlem af Dansk Byggeri

✓ Høj kvalitet

✓ Grundig rådgivning​

​Telefon: 60 70 95 90

​​Mail: thomas@louwbyg.dk

Tagrenovering, lægning af nyt tag og andet tagarbejde

Overvejer du få lagt nyt tag på huset – fx et tegltag? Eller måske vil du bare gerne renovere det gamle? Hos Louw Byg kan vi hjælpe med begge dele og samtidigt rådgive dig om, hvad der bedst kan betale sig for dig. 

Uanset om taget er utæt, nedslidt, fyldt med lappeløsninger, eller om du drømmer om et nyt tag pga. udseendet, kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring tagarbejde i områderne omkring Kokkedal, Helsingør, Lyngby og omegn.

Tegltag, skifertag, eternittag og meget mere

Vi lægger nyt tag i forskellige materialer – det kan fx være et tegltag, skifertag, asbesttag, eternittag eller noget helt andet. Uanset hvilket materiale du ønsker, kan vi levere et flot og fejlfrit resultat. Du skal blot kontakte os for at høre om mulighederne.

Vælg mellem mange forskellige muligheder

At skulle have lagt nyt tag er en stor beslutning – og næppe en man kommer til at træffe mere end én gang. Nogen ønsker en tagrenovering og andre ønsker et helt nyt tag. 

Vi oplever tit, at det er selve tagbelægningen, der er nedslidt og trænger til at blive skiftet ud. 

Hvis din tagkonstruktion er tilstrækkelig og hældningen er optimal, vil det mest oplagte være, at du bevarer begge dele, som de er, og vi derfor kun skal skifte lægterne ud.

Uanset om du vælger en belægning, som ligner den gamle, eller en ny type, skal du have gennemgået din tagkonstruktion grundigt og eventuelt foretaget en tagrenovering. 

Hvis dit tag har ligget i mange år, kan der være opstået skader på træværket nedenunder. Her vil vi anbefale, at du ved samme lejlighed supplerer eller udskifter tagisoleringen.

Kontakt os og hør mere om tagrenovering og andet tagarbejde

Vi kan hjælpe dig hele vejen – og naturligvis svare på alle de spørgsmål, du måtte have ang. priser på og muligheder for et nyt tag eller en tagreparation. Vi kigger gerne forbi til en uforpligtende samtale, så du kan få det resultat, du ønsker – og til en billig pris.

Kontakt os på telefon 60 70 95 90 eller e-mail thomas@louwbyg.dk og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os i dag​

Kontakt os i dag og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08:00 - 16:00​

​08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 14:00​

10:00 - 14:00​

Louw Byg

Enebærhaven 411 

2980 Kokkeda​l

​​Telefon: 60 70 95 90

​Mail: thomas@louwbyg.dk

​CVR: 32029523

Louw Byg

Enebærhaven 411 

2980 Kokkedal