Carport til at sikre din bil mod vejret

Det skiftende danske vejr kan slide på både biler og cykler. Frostgrader, sne, hagl og blæst kan være hårdt for, for eksempel lakken, og desuden skal du jo bruge tid på at skrabe ruder rene om morgenen. Det slipper du for, hvis du får bygget en garage eller carport, der giver dine køretøjer et værn mod det danske vejr.

Hos Louw Byg i Kokkedal tilbyder naturligvis løsninger, hvor vi tænker carport eller garage i en helhed med dit hus og have, så det arkitektoniske udtryk forbliver smukt og helstøbt.

Hvis du skal have en carport rådgiver vi dig

Der er mange spændende muligheder, og vi har erfaringen med de fleste. Derfor kan du med fordel tage os med på råd, hvis du overvejer en carport. Skal vi for eksempel inkludere en mindre tilbygning, så du også får plads til cykler, brænde, værktøj og havemøbler? Vil du have fladt tag eller et rejst? Hvilke materialer passer bedst til dit hus og de økonomiske rammer? 

Det og meget mere kan vi hjælpe dig med svar på, så tal med os, og få inspiration og råd, før arbejdet går i gang.

Vær sikker på at få den optimale garage

En carport er en tilbygning, så derfor er der ofte flere reglementer, som skal overholdes for eksempel i forhold til afstande, areal og skel. Vi kender reglerne, og kan rådgive dig til den optimale carport inden for de rammer – og sørge for, at din tilbygning kan blive opført.

Har du brug for, at vi kigger nærmere på mulighederne, kører vi alligevel i det meste af Nordsjælland og kigger gerne forbi til en uforpligtende samtale. Så tag fat i os på telefon 60 70 95 90, eller send os en mail på thomas@louwbyg.dk, så finder vi rammerne til din carport.​

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ønsker du at modtage et gratis tilbud på dit næste byggeprojekt. Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Louw Byg

Davidsvænge 6, 3480 Fredensborg

Klik her for rutevejledning

​​Telefon: 60 70 95 90

​Mail: thomas@louwbyg.dk

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Lørdag

10.00 – 14.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Vi er medlem af