Eksperter i at bygge træterrasse

Drømmer du om en ny terrasse?

Er du på udkig efter en professionel virksomhed, der kan hjælpe dig med at bygge en ny terrasse? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Louw Byg er vi nemlig specialister i opbygning af træterrasse. Vi kan derfor varetage enhver opgave på området.

Vores tømrer hjælper typisk kunder i og omkring Kokkedal, Hørsholm, Humlebæk, Helsingør, Fredensborg og Lyngby, men står også til rådighed uden for disse områder.

Som en erfaren tømrer har vi bygget terrasser i alle størrelser, og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp til lægning af træterrasse.

Hvad koster en træterrasse?

Den nøjagtige pris på en ny terrasse afhænger af flere forskellige parametre. Skal terrassen være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven, eller med en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige, men fælles for dem er, at vi kun bygger i nogle af de bedste materialer og til konkurrencedygtige priser.

​Ønsker du at ombygge eller udvide din nuværende terrasse, har vi også løsninger til det. Vi klarer små reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd. Vi kan altså varetage både simple og mere komplicerede opgaver, hvorfor du trygt kan trække på os, hvis du mangler hjælp til en ny terrasse.

​​

Ring for et godt tilbud på en ny terrasse

Byg en træterrasse med professionel hjælp fra os! Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en god og billig pris på din nye terrasse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ønsker du hjælp til nyt tag? Se mere her

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ønsker du at modtage et gratis tilbud på dit næste byggeprojekt. Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Louw Byg

Davidsvænge 6, 3480 Fredensborg

Klik her for rutevejledning

​​Telefon: 60 70 95 90

​Mail: thomas@louwbyg.dk

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Lørdag

10.00 – 14.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Vi er medlem af