Tagrenovering eller lægning af nyt tag – den klarer vi!

Overvejer du få lagt nyt tag på huset? Eller måske vil du bare gerne renovere det gamle? Hos Louw Byg kan vi hjælpe med begge dele og samtidigt rådgive dig om, hvad der bedst kan betale sig for dig.

Uanset om taget er utæt, nedslidt, fyldt med lappeløsninger, eller om du drømmer om et nyt tag pga. udseendet, så skal vi nok sørge for at du får det resultat du drømmer om. Vores tømrer har mange års erfaring med tagarbejde i områderne omkring Kokkedal, Hørsholm, Humlebæk, Helsingør og omegn og kører naturligvis også udenfor disse områder.

Vælg mellem mange forskellige muligheder indenfor tagrenovering

At skulle have lagt nyt tag er en stor beslutning – og næppe en man kommer til at træffe mere end én gang. Nogen ønsker en mindre renovering af tag og andre ønsker et helt nyt tag.

Vi oplever tit, at det er selve tagbelægningen, der er nedslidt og trænger til at blive skiftet ud. Er din tagkonstruktion derimod tilstrækkelig og hældningen er optimal, vil det mest oplagte være, at du bevarer begge dele, som de er, og vi skal derfor kun skifte lægterne ud.

Uanset om du vælger en belægning, som ligner den gamle, eller en ny type, skal du have gennemgået din tagkonstruktion grundigt og eventuelt foretaget en tagrenovering – det sørger vores tagdækker for. Er der opstået skader på træværket nedenunder, vil vi anbefale at du ved samme lejlighed får suppleret eller udskiftet tagisoleringen.​

Hvad koster et nyt tag?

Vi kan lægge nyt tag i mange forskellige materialer – det kan fx være et tegltag, skifertag, asbesttag, eternittag eller noget helt andet. Prisen på en tagrenovering eller nyt tag vil derfor variere alt efter materialevalget, størrelsen på taget mm. Uanset hvilket materiale du ønsker, garanterer vi et flot og fejlfrit resultat. Vi giver meget gerne et uforpligtende tilbud inden vi går i gang med opgaven.

Kontakt os og hør mere om tagrenovering og nyt tag

Vi kan hjælpe dig hele vejen – og naturligvis svare på alle de spørgsmål, du måtte have ang. priser, muligheder for et nyt tag eller en tagreparation. Vi kigger gerne forbi til en uforpligtende samtale, så du kan få det resultat, du ønsker – og til en billig pris.

Kontakt os på telefon 60 70 95 90 eller e-mail thomas@louwbyg.dk og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Skal vi også hjælpe med tilbygning til hus? Læs mere her.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ønsker du at modtage et gratis tilbud på dit næste byggeprojekt. Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Louw Byg

Davidsvænge 6, 3480 Fredensborg

Klik her for rutevejledning

​​Telefon: 60 70 95 90

​Mail: thomas@louwbyg.dk

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Lørdag

10.00 – 14.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Vi er medlem af