Tilbygning til hus der giver mere plads

Vil du gerne udvide boligens areal? Eller måske have et skur eller en carport? Så er vi klar til at udføre en tilbygning til hus. Hos Louw Byg i Kokkedal tilbyder vi et stort katalog af forskellige løsninger i træ, og de kan alle tilpasses netop dine særlige ønsker, behov og økonomiske rammer. Vi har primært kunder i Kokkedal, Hørsholm, Humlebæk og Helsingør, men kører naturligvis udenfor disse områder også.

Vores tømrer kan rådgive dig hele vejen, fra inspiration om muligheder for din tilbygning og materialer, over regler og krav, til økonomi og tidsplaner. Når aftalerne er på plads, og forventningerne afstemt, leverer vi og holder dig løbende orienteret undervejs mens din tilbygning bliver opført.

Træ er oplagt til en tilbygning til hus

Uanset om du drømmer om for eksempel en udestue, en terrasse, en ny garage eller ny etage som tilbygning, så er træ det oplagte materiale at bruge til arbejdet. Træet har en styrke og alsidighed, der giver dig et væld af muligheder for særegne konstruktioner.

Det kan gøre din tilbygning til en arkitektonisk nydelse i sig selv, og gør det nemt at lave en løsning, der passer til det nuværende.​

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Prisen på en tilbygning kan variere en hel del. Er der tale om en ny etage, en tilbygning af din stue, en stor terrasse eller måske en ombygning af dit sommerhus? Alt dette påvirker naturligvis prisen, men én ting er dog helt sikkert – uanset type af opgave, bruger vi kun de bedste materialer. Vores varemærke er kvalitet og professionalisme og det tydeligt kunne ses på det færdige resultat.

Få et uforpligtende tilbud fra os

Vi kan hurtigt give dig et overblik over den tilbygning til hus, du overvejer. Både hvad angår økonomi og priser, regler og muligheder. Det giver dig noget konkret at gå videre med og tænke over. Vi løser dagligt opgaver for kunder i det meste af Nordsjælland, så vi kan altid kigge forbi til en uforpligtende samtale og et tilbud på din opgave.

Du skal bare ringe til os på telefon 60 70 95 90, eller sende os en mail på thomas@louwbyg.dk, så er du allerede godt på vej mod din nye tilbygning. Vi ser frem til at høre fra dig!​

Ønsker du en ny træterrasse? Læs mere her.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ønsker du at modtage et gratis tilbud på dit næste byggeprojekt. Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Louw Byg

Davidsvænge 6, 3480 Fredensborg

Klik her for rutevejledning

​​Telefon: 60 70 95 90

​Mail: thomas@louwbyg.dk

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 14.00​

Lørdag

10.00 – 14.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Vi er medlem af